Tervetuloa Kaakkois-Suomen vihreät ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 23.4.2024 kello 18! Piirihallitus suosittaa, että kaikki osallistuisivat kokoukseen etäyhteyksiä käyttäen.

Piirin kevätkokouksessa esitellään vuoden 2023 tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastajan lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä. Lisäksi valitaan piirihallituksen uusi varapuheenjohtaja ja yksi uusi varajäsen, päivitetään piirin toimintaohjesääntöä, päätetään puoluekokoukseen liittyvistä asioista, päätetään lisätalousarviosta vuodelle 2024 ja asetetaan ensimmäiset aluevaaliehdokkaat.

Jäsenyhdistysten valtakirjat on toimitettava viimeistään sunnuntaina 21.4. toiminnanjohtajan sähköpostiin (tuomo.liljenback@vihreat.fi). Yhdistyksille toimitetaan erikseen valtakirjaohje.

Myös muiden kuin äänivaltaisten edustajien on ilmoittauduttava kokoukseen viimeistään 21.4. Ilmoittautumislomake muille kuin äänivaltaisille edustajille: https://forms.gle/Jx28FndKAmczo8DJ6

Kokouksen esityslista ja liitteet: https://docs.google.com/document/d/13xAaV-hgBCzeVtqsAaw0cQewHXQho1pk58D9aNiq38I/edit?usp=sharing