Puhdas vesi on kultaakin arvokkaampaa. Suomessa on monia kirkasvetisiä järviä, mutta monet niistä ovat tummuneet ja rehevöityneet pikkuhiljaa vuosikymmenten aikana. Vesistöjä kuormittaa ihmisen toiminta, erityisesti teollisuuden päästöt, maatalouden ravinnevalumat ja metsien ojitukset.

Vesistöillä on erityinen paikka suomalaisten sydämissä. Tule kuulemaan ja keskustelemaan järvistä, meristä, joista, puroista ja lammista. Mitä pitäisi tehdä, jotta Suomi on tunnettu puhtaista vesistöistään tulevaisuudessakin?

Mukana keskustelemassa:
Hanna Holopainen, lappeenrantalainen kansanedustaja
Krista Mikkonen, joensuulainen kansanedustaja ja eurovaaliehdokas
Mikko Ikävalko, Saimaa Geoparkin puistonjohtaja
Roni Seppä, ympäristöasiantuntija, Saimaan vesiensuojeluyhdistys

Aika: pe 22.3. klo 17.00–18.30
Paikka: Kulttuuritila Nuijamies, Lappeenranta

Tilaisuus on kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa!