Päivän aikataulu

 • kello 12-13: Lettutarjoilu vihreiden teltalla Savonlinnan K-Citymarketin parkkipaikalla (Tulliportinkatu 10)
 • kello 13.30-15.00: Etelä-Savon soten tervehdyttäminen nyt ja tulevaisuudessa: Miten palveluja voidaan turvata, vaikka kaikesta pitäisi säästää?
  Etelä-Savon vihreän aluevaltuustoryhmän yleisötilaisuus (Auditorio Kaarisali, XAMK Savonlinnan kampus, Savonniemenkatu 6)
  Aiheesta alustaa emerituslääkäri Heikki Pylkkänen, jonka jälkeen käydään paneelikeskustelu, johon Pylkkäsen lisäksi osallistuvat Etelä-Savon aluevaltuutetut Heli Järvinen ja Veli Liikanen sekä kansanedustaja, Etelä-Karjalan aluevaltuutettu Hanna Holopainen. Tilaisuuden juontaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen aluehallituksen jäsen Marja Estola.
  Yleisö voi esittää kysymyksiä panelisteille. Tarjolla on kahvia ja pientä suolaista purtavaa. Tilaisuutta voi seurata myös striiminä Kaakkois-Suomen vihreiden YouTube-kanavalla.
  Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/3uMCgFr3S
 • kello 18.00 jälkeen: Kaakkois-Suomen vihreiden vuosijuhlatennakkoilmoittautuminen vaaditaan viim. 30.11.!
  Vuosijuhlat! Piirijärjestön toiminta nykyisessä kolmen maakunnan laajuudessa käynnistyi vuonna 2013, kun vuoden 2012 syyskokouksen päätöksillä Etelä-Savon yhdistykset siirtyivät osaksi Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson yhdistysten muodostamaa Kaakkois-Suomen vihreitä. Nyt on siis aika juhlia uuden Kasvin 10-vuotisjuhlia! Vuosijuhlat järjestetään Savonlinnan kaupungintalolla. Ohjelmassa on puheet kansanedustaja Hanna Holopaiselta, Etelä-Savon aluevaltuutetulta Veli Liikaselta ja Savonlinnan seudun vihreiden puheenjohtaja Lauri Kososelta. Pääpaino juhlissa on kuitenkin mukavalla yhdessäololla ja tutustumisella. Tarjolla on pientä vegaanista iltapalaa, saunomista halukkaille ja muuta kivaa ohjelmaa!

Kartta, josta näkyy sisäänkäynti kello 13.30 – 17.30 tilaisuuksiin: