Kaakkois-Suomen vihreät ry:n piirihallitus on nimennyt eduskuntavaaliehdokkaaksi Katriina Janhusen Mikkelistä. Aiemmin on nimetty yksitoista ehdokasta.

– Suomi ja varsinkin vaalipiirini Kaakkois-Suomi tarvitsee lisää nuoria poliitikkoja päättämään meidän tulevaisuutemme asioista. Haluan olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Suomesta tasa-arvoista, kestävää ja elinvoimaista. Kansanedustajana pyrkisin näihin tavoitteisiin rohkeasti ja lähestyisin asioita uudistavalla otteella, Katriina Janhunen sanoo.

Katriina Janhunen on 21-vuotias mikkeliläinen yhteisöpedagogiopiskelija. Hän on ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu sekä Etelä-Savon maakuntavaltuuston jäsen. Katriina on mukana myös opiskelijakunta Kaakon edustajistossa. Aikaisemmin hän on ollut neljän vuoden ajan aktiivisena jäsenenä Mikkelin nuorisovaltuuston toiminnassa, joista kahden vuoden ajan puheenjohtajan tehtävissä.

Kaikki tähän mennessä nimetyt ehdokkaat löytyvät piirin nettisivuilta: https://kaakkoissuomenvihreat.fi/eduskuntavaalit-2023/

Lisätietoja, ehdokas:
Katriina Janhunen, katriina.janhunen01@gmail.com, 044 2140233

Lisätietoja ehdokasasettelusta:
Tiina Rosberg, puheenjohtaja, tiina.rosberg@vihreat.fi, 040 730 7915
Tuomo Liljenbäck, toiminnanjohtaja, tuomo.liljenback@vihreat.fi, 044 091 8171