Kaakkois-Suomen vihreät ry:n piirihallitus on nimennyt eduskuntavaaliehdokkaaksi Katja Andrejevin Haminasta. Aiemmin on nimetty kymmenen ehdokasta.

Katja Andrejev on 41-vuotias haminalainen ammatillisen koulutuksen tiimipäällikkö. Hän on neljännen kauden kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu sekä vihreiden puoluevaltuuston jäsen. Katja on toiminut Vihreissä palattuaan opiskelujen jälkeen Haminaan vuonna 2005 ja on ollut aiemmin mm. puoluevaltuuston varapuheenjohtaja sekä Kaakkois-Suomen Vihreiden puheenjohtaja.

– Turvallisuus luo vahvan perustan hyvinvoinnillemme ja hyvinvointivaltiolle. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme  niin poliisin, puolustusvoimien, kuin rajaviranomaistenkin riittävää resursointia sekä perusturvaa kaikille elämän alueille. Samalla yksilöiden tulee kantaa vastuunsa henkilökohtaisella tasolla, Katja Andrejev muistuttaa.

Kaikki tähän mennessä nimetyt ehdokkaat löytyvät piirin nettisivuilta: https://kaakkoissuomenvihreat.fi/eduskuntavaalit-2023/

Lisätietoja, ehdokas:
Katja Andrejev, katja.andrejev@vihreat.fi, 0445089206

Lisätietoja ehdokasasettelusta:
Tiina Rosberg, puheenjohtaja, tiina.rosberg@vihreat.fi, 040 730 7915
Tuomo Liljenbäck, toiminnanjohtaja, tuomo.liljenback@vihreat.fi, 044 091 8171