Tervetuloa seuraamaan Kaakkois-Suomen vihreää virtuaalivappua perjantaina 1.5. kello 12-13 Facebook-livenä! Hauskaa voi pitää myös etäyhteyksin. Vietetään vappu vastuullisesti!
Vappupuheen pitää vihreä europarlamentaarikko Alviina Alametsä. Musiikkia vappujuhlijoille esittää Janita Angelica. Ajankohtaisista asioista haastateltavana on kansanedustaja Heli Järvinen. Puutarhavinkkejä tarjoaa ja kysymyksiin vastaa puutarhuri Jukka Söderholm. Tilaisuuden juontaa Petri Pietiläinen.

Voit seurata tapahtumaa etänä kotoa tai mistä tahansa internet-yhteyden päästä. Suoran lähetyksen linkki ilmoitetaan tässä Facebook-tapahtumassa muutama minuutti ennen lähetyksen aloittamista. Facebook-tapahtumaan pääset tämän linkin kautta:

Alviina Alametsä on Euroopan parlamentin jäsen. Hän toimii EU:n ulkoasiainvaliokunnan varsinaisena jäsenenä, varajäsenenä kehitysvaliokunnassa sekä turvallisuus- ja puolustuspolitiikan alivaliokunnassa. Alviina toimii myös EU:n liikenne- ja matkailuvaliokunnan varajäsenenä, sekä EU:n mielenterveyskoalitiossa.

Heli Järvinen on kansanedustaja Kaakkois-Suomen vaalipiiristä, Savonlinnasta. Hän on valtiovarainvaliokunnan, ulkoasiainvaliokunnan ja tiedusteluvalvontavaliokunnan jäsen. Heli on myös Kevan hallituksen jäsen ja Parlamenttienvälisen liiton IPU:n Suomen ryhmän johtokunnan puheenjohtaja.

Janita Angelica on suomalainen laulaja-lauluntekijä ja artisti, joka tekee matkaa musiikin maailmaan vieden yleisön mukanaan. Yleisö pääsee kuulemaan muun muassa Angelican omia, meneviä ja tunnelmallisia kappaleita kansanomaiseen tyyliin tarina kerrallaan. Sydämellisesti tervetuloa viihtymään tämän ”kitara ja naisen ääni” -kombon parissa.

Mitä olet aina halunnut tietää syötävistä villikasveista? Miltähän pihlajannuput maistuvat Jukan suussa? Mitä kannattaa heittää nurmikolle kasvamaan, että perhoset ja pölyttäjät viihtyvät? Tee pieniä ekotekoja, muuta takapihasi pörriäisten, perhosten ja villiyrttien paratiisiksi! Puutarhuri Jukka Söderholm keskustelee juontaja, tietokirjailija Petri Pietiläisen kanssa. Vappujuhla juonnetaan villiltä takapihaniityltä Kotkasta.